Tagged: 

Viewing 1 reply thread
  • Author
    Posts
    • #10948
      Glen Eustace
      Participant

      I have just tried to get ElasticSearch setup using;

      bin/otobo.Console.pl Maint::Elasticsearch::Migration

      But I get the following error over and over.

      [Thu Feb 25 10:38:13 2021] otobo.Console.pl: Use of uninitialized value in subroutine entry at /opt/otobo/Kernel/cpan-lib/URI/Escape.pm line 184.
      ERROR: OTOBO-otobo.Console.pl-Maint::Elasticsearch::Migration-10 Perl: 5.26.3 OS: linux Time: Wed Feb 24 21:38:13 2021
      Message: DebugLog error:  Summary: Error while performing REST ‚GET‘ request to Controller ‚/tmpattachments/_doc/‘ on Host ‚http://localhost:9200‘. Response code ‚405‘.  Data   : Response content: ‚{„error“:“Incorrect HTTP method for uri [/tmpattachments/_doc/] and method [GET], allowed: [POST]“,“status“:405}‘.

      Traceback (2309):
      Module: Kernel::GenericInterface::Debugger::DebugLog Line: 232
      Module: Kernel::GenericInterface::Debugger::Error Line: 326
      Module: Kernel::GenericInterface::Transport::HTTP::REST::RequesterPerformRequest Line: 801
      Module: Kernel::GenericInterface::Transport::RequesterPerformRequest Line: 201
      Module: Kernel::GenericInterface::Requester::Run Line: 319
      Module: Kernel::GenericInterface::Invoker::Elasticsearch::TicketManagement::PrepareRequest Line: 496
      Module: Kernel::GenericInterface::Invoker::PrepareRequest Line: 160
      Module: Kernel::GenericInterface::Requester::Run Line: 208
      Module: Kernel::System::Elasticsearch::ArticleCreate Line: 724
      Module: Kernel::System::Console::Command::Maint::Elasticsearch::Migration::MigrateTickets Line: 489

      Module: Kernel::System::Console::Command::Maint::Elasticsearch::Migration::Run Line: 135
      Module: (eval) Line: 468
      Module: Kernel::System::Console::BaseCommand::Execute Line: 462
      Module: Kernel::System::Console::InterfaceConsole::Run Line: 88
      Module: /opt/otobo/bin/otobo.Console.pl Line: 35

    • #10952
      Sven Oesterling
      Keymaster

      Hi Glen,

      chances are, that this can be ignored. Sometimes the Elasticsearch plugin cannot interpret certain attachments. Those will effectively just be skipped, one gets a couple of error messages though (first the attempt to read it, then the attempt to post the data, the attempt to get it, and at last the attempt to delete it, I believe). You would have to have a look at more of these messages (if you want, you can also post them here). Does the script run to the end, at last?

      See also https://github.com/RotherOSS/otobo/issues/820#issuecomment-784075940 where I gave some examples on what to look for.

      Sven

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.